OVER

Dutch Compliance Group is uw consultant op het gebied van Secure Supply Chain. Lees hier meer over het bedrijf en onze consultants.

Wie zijn de DCG?

Dutch Compliance Group is een samenwerkingsverband tussen een aantal succesvolle consultants op het gebied van Secure Supply Chain. Met ruim twintig jaar ervaring in de beveiliging en optimalisatie van logistieke processen hebben we kennis en ervaring samengebracht om u van dienst te zijn bij de implementatie en onderhoud van uw processen en certificeringen van onder andere AEO, Douane zaken,  Luchtvrachtveiligheid, TAPA en ISO.

Tevens zijn we uw partner voor het opleiden op het gebied van luchtvrachtbeveiliging.  Wij maken graag vrijblijvend kennis met u om te ontdekken wat we voor u kunnen organiseren.  

Max ziemerink

AEO Consultant

Mijn naam is Max Ziemerink, geboren in 1966, ik heb een afgeronde HBO opleiding en ben reeds  25 jaar actief in de luchtvracht en douanesector.

Als partner en consultant bij de Dutch Compliance Group ondersteun ik klanten in o.a. hun AEO traject en andere douane technische vraagstukken. Ik hou van afwisseling in mijn diverse werkzaamheden en vind hierbij een balans in mijn Hobby’s; wielrennen en karting.

 

Jerry Hubregtse

Consultant

Mijn naam is Jerry Hubregtse ik ben een gedreven consultant op het gebied van  Supply Chain Security, AEO, Erkend Luchtvracht en TAPA. Al vanaf 2001 actief in deze markt en zeer ruime ervaring in de implementatie en onderhoud van deze processen bij Logistieke bedrijven en de verladers. Ervaring in onder andere  Pharma, fresh handel, maakindustrie, automotive, confectie en furniture. Bovendien vader van twee zoons en passie voor de natuur en liefhebber van wandelen, golfen en paardensport.  

Alwin mudde

Consultant

Mijn naam is Alwin Mudde, geboren in 1976 en Partner/Consultant bij Dutch Compliance Group

Sinds 1998 douanespecialist in luchtvrachtbranche, daarnaast ontwerper van logistieke processen en onderhouden daarvan gebruikmakend van o.a. Lean management.

Bio: Ondernemer, Zelfontwikkeling, Sporten en de Zon

 

Jasper Hertsenberg

Consultant

Mijn naam is Jasper Hertsenberg, ik ben geboren in 1994 en ben medewerker van de Dutch Compliance Group.

Sinds 2017 actief in de luchtvracht / logistiek en heb  mijn declaranten opleiding afgerond. Deze kennis deel ik graag met anderen om ook op deze manier bij te kunnen leren.

Mijn vrije tijd besteed ik graag bij mijn vrienden of in de sportschool.

Neem contact met ons op voor een consult

ervaar onze diensten

COMPLIANCE

In de Logistieke sector worden we steeds meer ‘compliance’ aan wet en regelgeving geconfronteerd DCG ondersteund u als partner bij de naleving van wet- en regelgeving en risico management.

AEO

Vanuit DCG bieden we u met onze jarenlange ervaring professionele ondersteuning bij de implementatie en onderhoud van de AEO vergunningen zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

ISO

DCG biedt u ruime ervaring in het implementeren en onderhouden van een goed risk based kwaliteits managementsysteem, zoals ISO 9001 en 14001. Wij streven voor onze klanten naar het minimaliseren van de risico’s gebaseerd op optimale bedrijfsprocessen.

TRAINING

Wij verzorgen in samenwerking met DG-Packaging Cursussen Luchtvracht Veiligheid: conform Nationaal beveiligingsprogramma Burgerluchtvaart, MLV, CLV en BAL. Daarnaast kunnen we bij u op locatie IATA DG trainingen verzorgen