ISO

Dutch Compliance Group kan u helpen bij het implementeren van ISO bij uw bedrijf.

Dutch Compliance Group heeft ruime ervaring in het  implementeren en onderhouden van uw kwaliteits managementsysteem onder ISO van procedures en instructies zodat u optimaal zaken kunt doen. Wij streven voor onze klanten naar een minimaliseren van de risico’s  gebaseerd op optimale bedrijfsprocessen.

Alwin consultant Dutch Compliance Group

Risico Beheersing

In de logistieke sector hebben we te maken met een internationaal speelveld waarbij de risico’s voor de processen en producten steeds veelzijdiger worden. Daarom is de risico beheersing een dynamisch proces geworden waarbij bewustzijn een grote rol speelt.  Nodig ons gerust uit voor een kennis making gesprek zodat we samen naar uw organisatie kunnen kijken.

Gecertificeerd

Dutch Compliance Group bestaat uit gecertificeerde consultants op het gebied van logistieke solutions.

Ervaren

Onze consultants hebben jarenlange ervaring, waardoor ze u op de passende wijze kunnen ondersteunen

Resultaatgericht

Onze consultants werken erg gedisciplineerd en resultaatgericht. Zo bent u verzekerd van progressie en resultaat in kennis.

Neem contact op met alwin

En plan een adviesgesprek in

alwin mudde consultant

Alwin Mudde

CONSULTANT

Ik help u graag verder met advies op het gebied van ISO. 

COMPLIANCE

In de Logistieke sector worden we steeds meer ‘compliance’ aan wet en regelgeving geconfronteerd DCG ondersteund u als partner bij de naleving van wet- en regelgeving en risico management.

AEO

Vanuit DCG bieden we u met onze jarenlange ervaring professionele ondersteuning bij de implementatie en onderhoud van de AEO vergunningen zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

TRAINING

Wij verzorgen in samenwerking met DG-Packaging Cursussen Luchtvracht Veiligheid: conform Nationaal beveiligingsprogramma Burgerluchtvaart, MLV, CLV en BAL. Daarnaast kunnen we bij u op locatie IATA DG trainingen verzorgen