Compliance

Uw steun in het efficient en effectief implementeren van compliance in de logistieke sector.

Dutch Compliance Group staat voor efficient en effctief implementeren en onderhouden van uw systeem van procedures en instructies zodat u optimaal zaken kunt doen. Wij streven voor onze klanten naar een total compliance.  In de Logistieke sector wordt de term ‘compliance’ gebruikt voor de naleving van wet- en regelgeving. 

Meer regels in de logistiek

De laatste jaren toezichthouders steeds meer regels opgelegd aan logistieke instellingen. Hiermee is er steeds meer kwaliteits controle en beveiliging mogelijk van de logistieke keten bij inslag, opslag, uitslag en vervoer zodat er veilige green lanes ontstaan. waarin zo min mogelijk vertraging ontstaat en er zo min mogelijk risico’s over blijven. Het gaat hier vooral om risico’s op toevoeging, wegnemen of omruilen van goederen en vertragen van zendingen.

Nodig ons gerust uit voor een kennismakingsgesprek. 

Jerry consultant Dutch Compliance Group
Max consultant Dutch Compliance Group

Neem contact op met Max

En plan een adviesgesprek in

max ziemereink consultant

Max ziemerink

CONSULTANT

Ik help u graag verder met advies op het gebied van compliance. 

AEO

Vanuit DCG bieden we u met onze jarenlange ervaring professionele ondersteuning bij de implementatie en onderhoud van de AEO vergunningen zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

ISO

DCG biedt u ruime ervaring in het implementeren en onderhouden van een goed risk based kwaliteits managementsysteem, zoals ISO 9001 en 14001. Wij streven voor onze klanten naar het minimaliseren van de risico’s gebaseerd op optimale bedrijfsprocessen.

TRAINING

Wij verzorgen in samenwerking met DG-Packaging Cursussen Luchtvracht Veiligheid: conform Nationaal beveiligingsprogramma Burgerluchtvaart, MLV, CLV en BAL. Daarnaast kunnen we bij u op locatie IATA DG trainingen verzorgen